دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه

فایل مورد نظر در مورد دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه می باشد که پس از مطالعه آن در صورت تمایل می توانید نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه

دانلود-طرح-توجیهی-و-کارآفرینی-تولید-فندک-آشپزخانهدانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید  فندک آشپزخانه در 48 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:

تولید فندک
نام طرح: پروژه کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه
میزان اشتغال زایی: 29 نفر
جمع کل سرمایه گذاری جهت اجرای طرح: 14981 میلیون ریال
-----------------------------------------------------------------------------------
خلاصه طرح
در این طرح به بررسی
تولید  فندک آشپزخانه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

مقدمه
به طور كلي خواص متنوع پلاستيك ها سبب شده كه آنها در تمام صنايع بدون استثنا كاربرد فراواني داشته باشند و اين كاربردها روز به روز بيشتر و متداولتر شده و در شرايط بهتري جايگزين مواد طبيعي مي شوند .
مي توان پيدايش محصولات جديد و نيز ايجاد گسترش فرهنگ استفاده از چنين پديده اي را نتيجه مستقيم ورود پلاستيك به عرصه زندگي روزمره دانست كه به دليل خواص مناسب امكان استفاده از چنين وسايلي را براي همگان فراهم آورده است.

دلایل انتخاب طرح
امروزه در کشور ما به دليل رونق صنعت پتروشيمي، ساخت انواع كالاي مصرفي و نهايي نيز با رشد روز افزوني روبرو است. به دليل توليد اكثر پلاستيك هاي پر مصرف در داخل كشور امكان توليد محصولات نهايي از اين موارد فراهم شده است. به نظر  مي رسد كه با توجه به ضرورت عرفي استفاده از فندک آشپزخانه و جاي داشتن آن در فرهنگ مصرفي عده اي از افراد و طبقات جامعه ميتوان به جاي اقدام به ورود آن از كشورهاي بيگانه و به هدر رفتن ارز مصرفي حاصل به برپايي واحد مشابه كه به اندازه كافي داراي توجيه فني و اقتصادي باشد، مبادرت ورزيد.

میزان مفید بودن طرح برای جامعه
بی شک خودکفایی در تولید این محصولات می تواند ارز قابل توجهی را در کشور نگهداشته و به رشد و خودکفایی کشور کمک شایانی نماید ، علاوه بر این عامل ، میزان اشتغالزایی طرح نیز قابل توجه میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح
فندك
نام كالاي مورد نظر فندك آشپزخانه مي باشد و جزو كالاهاي نهايي به حساب مي آيد . فندك وسيله اي است كه براي توليد جرقه و شعله به كار برده مي شود. كاربرد فندك عمدتا براي روشن كردن وسايل گازسوز و نفت سوز ميباشد.
طبقه بندي محصول
طبقه بندي فندك از جهات گوناگون قابل انجام است ، از آن جمله نحوه عملكرد فندك مي باشد . در اين طبقه بندي فندك ها به دو دسته تقسيم ميشوند كه عبارتند از :
1.     برقي: اين فندك ها به برق متناوب وصل مي شود ، يعني براي توليد جرقه از جريان برق استفاده ميشود.
2.     سايشي: در اين نوع فندك، نيروي مكانيكي عامل توليد جرقه مي باشد، به اين صورت كه دو سطح كه از جنس مخصوص مي باشند با سرعت روي هم حركت داده م يشوند و بنابراين جرقه توليد ميشود.

نتایج حاصله از اجرای طرح
توليد فندکهای آشپزخانه در كشور با توجه به پيشرفت صنعت پليمر و اهميت استفاده از محصول داخلي به عوض کالای وارداتی قابل توجه است. در صورت توليد کالای باکيفيت و طرحهاي مقبول در بازار مي توان به صادرات اين محصول به  كشورهاي مختلف اميدوار بود. با توجه به وجود شمع در بسياری از اجاق گازها مصرف فندک آشپزخانه به نظر می رسد که با  کاهش روبرو باشد.

فهرست مطالب طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه به صورت زیر می باشد:
 
فصل اول - کلیات
مقدمه
نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
مشخصات متقاضیان
دلایل انتخاب طرح
وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
فندک
طبقه بندی محصول
فندک های شعله ای خودب ه دو دسته تقسیم می شوند:
مشخصات فنی محصول
کد محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد ملی
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر محصول
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم - روش انجام کار
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی طرح
میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
بررسی و تعیین میزان تامین آب ، برق ، سوخت ، امکانات مخابراتی و ارتباطی
-آب
-  برق
الف)برق مورد نیاز خط تولید و تأسیسات
ب)برق روشنایی ساختمان ها و محوطه
تأسیسات سوخت رسانی
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) ومقایسه باتعرفه های جهانی
حمایت های مالی(واحدهای موجود و طرح ها)بانکها و شرکتهای سرمایه گذار
فصل سوم - امور مالی طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح
خرید دفتر کار
هزینه زمین
هزینه محوطه سازی
هزینه ساختمان سازی
هزینه ماشین آلات و تجهیزات
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی
هزینه حق انشعاب ها
وسایل اداري و خدماتی
وسایل نقلیه
هزینه هاي قبل از بهره برداري
هزینه هاي پیش بینی نشده
هزینه سرمایه گذاری ثابت
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح

مناسب برای :
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی  و ارائه دانشجویی

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: طرح توجیهی تولید فندک طرح توجیهی فندک آشپزخانه دانلود طرح توجیهی تولید فندک آشپزخانه پروژه کارافرینی فندک یکبار مصرف طرح تولید فندک کارافرینی تولید فندک طرح کسب و کار تولید فندک برآورد هزینه تولید فندک توجیه اقتصادی تولید فندک

مطالب مرتبط

دانلود طرح توجیهی تولید فندک های یکبار مصرف

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه


دانلود پاورپوینت مربوط به حشره شناسی پزشکی (Medical Entomology)

پروپوزال هوش هیجانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش عالي و رسالت‌هاي آن وتدریس مشارکتی (فصل دوم)

طرح توجیهی تولید ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف

دانلود طرح توجیهی بهره برداری از معادن گچ و خاک( با ظرفیت 100000 تن در سال)

دانلود پرسشنامه استاندارد مهارتهای ارتباطی (بارتون .جی، 1990)

ادبیات نظری و سوابق پژوهشی مفاهیم حسابداری مدیریت و سرمایه فکری سازمانها (فصل دوم پایان نامه)

دانلود مقاله نقش نایسین و ناتامایسین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی

ادبیات نظری و پیشینه پژوهش بررسی روشهای تامین مالی و بهبود عملکرد(فصل 2)

مبانی نظری پژوهش و تحقیقات پیشین نظریه ها و دیدگاه های تعلیم و تربیت (فصل دوم)