طرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک

فایل مورد نظر در مورد طرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک می باشد که پس از مطالعه آن در صورت تمایل می توانید نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک

طرح-توجیهی-و-کارآفرینی-تولید-غذای-کودکدانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک در 47 صفحه قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:

غذای کودک

خلاصه طرح
در این طرح به بررسی
تولید غذای کودک پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :
یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می آید . بدیهی است بر حسب عادات مختلف غذایی و افزایش وزن کودک ،نسبت های فوق بین 5 تا 10 درصد قابل تغییر هستند.  غذای کودکان یک تا دوساله باید کم حجم ولی مقوی مناسب و شامل همه ی گروه های غذایی باشد . مقدار غذای کودک می تواند بر حسب اشتهای او افزایش یابد.
از آنجا که حس کنجکاوی کودک جهت آشنا شدن با دنیای خارج تاثیر زیادی بر اشتهای او می گذارد ، این امر ایجاب می کند که وعده های غذایی او شامل سه وعده ی اصلی و دو تا سه میان وعده باشد . وعده های اصلی باید مقوی و پر انرژی بوده و میان وعده ها مناسب و مکمل وعده های اصلی باشند.
البته نباید فراموش کنیم که در این سن کودک هنوز با شیر مادر تغذیه می شود تا بخشی از انرژی و مواد مغذی مورد نیاز او از این طریق در اختیارش قرار گیرد.

دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید غذای کودک می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
منظور از مقوي كردن غذاي كودك اين است كه انرژي غذاي كودك بيشتر شود. بخصوص، كودكاني كه دچار اختلال رشد شده اند بايد انرژي بيشتري دريافت كنند. براي اينكه انرژي غذاي كودك بيشتر شود براساس سن كودك در هر زمان مي توان به غذاي او موادي اضافه نمود.
براي مقوي كردن مي توان به غذاي كودك آرد يا روغن مايع اضافه نمود. به هر وعده غذاي كودك‌ 'صبحانه، ناهار، شام' حدود يك تا دو قاشق مرباخوري روغن مايع يا كره آب شده اضافه نماييد.

نتایج حاصله از اجرای طرح :
با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از محل تولید غذای کودک و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

فهرست مطالب پروژه کارآفرینی تولید غذای کودک به صورت زیر می باشد :
    فصل اول : کلیات طرح تولید غذای کودک
    مقدمه
    نام کامل طرح و محل اجرایی آن
    مشخصات متقاضیان
    دلایل انتخاب طرح تولید غذای کودک
    میزان مفید بودن طرح تولید غذای کودک برای جامعه
    وضعیت و میزان اشتغالزایی
    تاریخچه و سابقه مختصر طرح
    مجوز های قانونی برای طرح تولید غذای کودک
    فصل دوم : روش انجام کار (تولید غذای کودک)
    گزارش مختصر بازدید از محل تولید غذای کودک
    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده در تولید غذای کودک
    تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز
    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لجاظ مفید بودن توانایی کار
    روش های بازاریابی و تبلیغات جهت جذب مشتری برای فروش غذای کودک
    فصل سوم : امور مالی طرح تولید غذای کودک
    سرمایه گذاری ثابت طرح
    زمین محل اجرایی طرح
    محوطه سازی
    ساختمان ها
    تاسیسات و تجهیزات
    ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
    وسایل نقیله و حمل و نقل
    تجهیزات اداری و کارگاهی
    هزینه های قبل از بهره برداری
    هزینه های ثابت طرح
    هزینه های جاری طرح
    حقوق و دستمزد
    مواد اولیه و بسته بندی
    هزینه سوخت و انرژی
    استهلاک و تعمیر و نگهداری
    هزینه های ثابت و متغییر
    سرمایه در گردش
    سرمایه گذاری
    فصل چهارم : جمع بندی ، پنتیجه گیری و پیشنهادات
    نتایج حاصله از اجرای طرح

مناسب برای :
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت طرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پروژه کارآفرینی تولید غذای کودک طرح تاسیس کارخانه تولید غذای کودکان تکنولوژی تولید غذای کودک تولید غذای نوزاد چگونگی تولید غذای کودک دانلود طرح توجیهی تولید غذای کودک راه اندازی کسب و کار تولید غذای کودک کارخانه تولید غذای کودک مراحل تولید غذ

مطالب مرتبط

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک


طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کارگاه تولید محصولاتMDF

رفتار درمانی و تغییر و اصلاح رفتار

مقایسه عملکرد سازمان تربیت بدنی استان مرکزی با استان قم با استفاده از روش کارت امتیازی متوازن

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال درخودماندگی چشمی (فصل 2)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم کارت امتیازی متوازن BSC (فصل دوم)

فیلم آموزش کامل درس هشتم عربی پایه نهم - گفتگوی بین زائر و راننده تاکسی

مدیریت اسلام گرایانه

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش دلبستگی شغلی کارکنان (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تربیت اخلاقی (فصل 2)

فیلم آموزش کامل درس ششم عربی پایه نهم - تغییر الحیاةِ: تغییر زندگی