دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

فایل مورد نظر در مورد دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی می باشد که پس از مطالعه آن در صورت تمایل می توانید نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

دانلود-مقاله-استفاده-از-شبکه-های-عصبی-مصنوعی-جهت-مدل-سازی-فرآیند-سرخ-کردن-مواد-غذایی

دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی در 6 صفحه در قالب word و قابل ویرایش:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده
وجود جریان های انتقال جرم طی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی یکی از اساسی ترین مشکلات مدلسازی سینتیک (میزان جذب روغن و خروج آب) در این نوع فرآیندها می باشد. شبکه های عصبی مصنوعی توانایی بالا یی در مدل سازی فرآیندهای پیچیده از جمله فرآیندهای پیچیده صنایع غذایی دارند . لذا در این پژوهش کارا یی روش شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یک روش با پتانسیل بالا برای مدلسازی سینتیک انتقال جرم در فرآیندهای سرخ کردن مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفته است. توانایی پیشگویی یک شبکه عصبی به توپولوژی آن وابستگی کامل دارد. از شبکه های عصبی مصنوعی برای مدل سازی فرآیندهای سرخ کردن مواد غذایی استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که یک توپولوژی مناسب از شبکه عصبی دارای تعداد لایه و نرون مناسب، توانایی تطابق بالا با داده های آزمایش را داشته و قادر به پیشگویی مقدار جذب روغن و خروج آب در طی سرخ کردن مواد غذایی با ضریب همبستگی بالا را دارا می باشد.

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی تحقیق استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی پروژه استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی پایان

مطالب مرتبط

دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی


بررسی رابطه میزان سواد والدین دانش آموزان با وضعیت تحصیلی فرزندان آنها

مبانی نظری و پیشینه پژوهش ویژگی های رسانه ها(فصل دوم)

دانلود مقاله مقایسه تطبیقی ویژگی هاي محلی مساجد شیراز و اصفهان در دوره قاجاریه

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی خدمات کامپیوتری و خدمات تعمیر و نگهداری موبایل

پیشینه پژوهش ادراک دانش آموزان (فصل 2 پایان نامه)

مطالعات و رساله معماري طراحی موزه خط ، تذهیب، مینیاتور، معرق ، خاتم با رویکرد هنرهای اصیل ایران

ادبیات نظری و پیشینه پژوهشی برنامه ریزی و توسعه روستایی (فصل دوم)

تحقیق بررسی تدوین برنامه استراتژیک شرکت تجاری و گردشگری بهده به منظور ارائه ی الگویی اثربخش

طرح توجیهی شرکت تولید فرآورده های لبنیاتی پاستوریزه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق جنبش های اجتماعی، نقش اینترنت و تاثیر اجتماعی (فصل دوم)